Wat Zullen We Drinken?

Duchesse de Bourgogne

Deel dit bier:

Omschrijving

Duchesse de Bourgogne, gebrouwen door Brouwerij Verhaege, is een bier dat bekend staat om zijn friszure en fruitige karakter. Dit Vlaams Rood bier heeft subtiele wijnachtige eigenschappen en biedt een unieke smaakervaring. Met zijn complexe en verfijnde smaakprofiel is Duchesse de Bourgogne een uitstekende keuze om te combineren met diverse gerechten.

Wat Duchesse de Bourgogne echt bijzonder maakt, is de rijping op eikenhouten foeders. Het bier wordt zorgvuldig geblend uit brouwsels die maar liefst 8 tot 18 maanden hebben gerijpt. Dit rijpingsproces geeft het bier zijn kenmerkende karakter en diepte. Het resultaat is een bier dat balans en verfijning uitstraalt, met een licht zuurprofiel dat mooi samengaat met de fruitige tonen.

Of je nu geniet van Duchesse de Bourgogne voor een knisperend haardvuur, in alle rust met een goed boek, of als afsluiting van de dag voor het slapengaan, dit bier zal je zintuigen prikkelen. Met een alcoholpercentage van 6.2% en een aanbevolen drinktemperatuur van 6 °C, is Duchesse de Bourgogne een verfrissende keuze voor liefhebbers van frisse en fruitige bieren.

Ontdek de smaakvolle harmonie van Duchesse de Bourgogne, en combineer het met gerechten zoals salades, kip en gevogelte, witvis, vette vis, en jonge en romige kazen. Brouwerij Verhaege heeft met Duchesse de Bourgogne een bier gecreëerd dat zowel kenners als nieuwkomers in de bierwereld zal bekoren. Geniet van de boeiende smaken en het vakmanschap dat in elk flesje te vinden is.

In deze Proeverij(en)
Brouwerij Verhaege