Wat Zullen We Drinken?

Frankenheim Alt

Deel dit bier:

Omschrijving

Frankenheim Alt is sinds 1873 een Altbier van topklasse, gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot met de hoogste kwaliteitseisen en de beste natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een Frankenheim Alt met een unieke smaak en onmiskenbare kleur.

Bij de productie van Frankenheim Alt worden zorgvuldig geselecteerde ingrediënten gebruikt. Onze hop komt uit de Hallertau en wordt jaarlijks met de hand geselecteerd uit een breed scala aan hoogwaardige variëteiten, afkomstig van erkende beste herkomstgebieden. Het mout wordt gemaakt van geselecteerde zomergerstsoorten en bevat hoogwaardige speciale moutsoorten die het bier zijn donkere, warme roodbruine kleur geven. Een speciaal geselecteerde bovengist, die generaties lang is doorgegeven, is essentieel voor het vormen van het onvergelijkbare karakter van dit hoogwaardige Altbier.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van eersteklas brouwwater van uitstekende kwaliteit, dat vooral bekend staat om zijn zuiverheid. Regelmatige kwaliteitscontroles, die verder gaan dan de eisen van de drinkwaterverordening, garanderen een buitengewoon hoog kwaliteitsniveau.

Frankenheim Alt vertegenwoordigt eeuwenoude brouwtraditie en de hoogste kwaliteit. Elke slok van dit unieke bier is een genot voor liefhebbers van Altbier. Proost!

In deze Proeverij(en)