Wat Zullen We Drinken?

Früh Kölsch

Deel dit bier:

Omschrijving

Früh Kölsch is een geliefd bier dat zijn oorsprong vindt in Keulen, Duitsland. Het staat bekend als de speciale biersoort van de Keulenaren en is echt origineel. Met zijn heerlijk verfrissende smaak weet Früh Kölsch het typische Kölsch-gevoel perfect te vangen. De inwoners van Keulen weten hoe ze van het leven moeten genieten en vinden altijd een reden om te proosten met een Früh Kölsch.

Het bier wordt nog steeds gebrouwen volgens het originele recept van Peter Josef Früh, met de beste ingrediënten en conform het Duitse Reinheitsgebot. In 1969 introduceerde Früh het populaire Kölsch in flessen, zodat mensen er ook thuis van konden genieten. Tot op de dag van vandaag is daar niets aan veranderd, behalve dan de vorm van de fles, die nu verkrijgbaar is in een aantrekkelijk Longneck-design. De herbruikbare verpakkingen zijn verkrijgbaar in de maten 0,33 l en 0,5 l.

Früh Kölsch is een bovengistend bier van de bierstijl Vollbier Kölsch. Het heeft een stammwürze (beginmaat voor de vergisting) van 11,3% gewichtspercentage en een alcoholgehalte van 4,8%. Met een energiewaarde van 169 kJ / 40 kcal per 100 ml, kun je volop genieten van deze verfrissende Kölsch-specialiteit.

Of je nu een echte Köln-liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een bier met een authentieke smaak en rijke geschiedenis, Früh Kölsch is een bier dat je niet mag missen. Proost op het leven en geniet van de unieke smaakervaring van Früh Kölsch.

In deze Proeverij(en)