Wat Zullen We Drinken?

Grutte Pier Dubbel

Deel dit bier:

Omschrijving

Een Donker & Rijk Bier met Fruitige en Moutige Tonen

Grutte Pier Dubbel is een ongefilterd bier dat bekend staat om zijn donkere en rijke karakter. Dit speciaalbier biedt een smaakervaring vol met aroma’s van donker fruit en banaan. Bij elke slok proef je een moutige complexiteit, met tonen van karamel en fruitige hints van banaan en vanille. Daarnaast ontdek je subtiele notenaccenten. De afdronk van dit bier gaat van zoet naar bitter, wat zorgt voor een bevredigende finish.

Met een alcoholpercentage van 7.0% is Grutte Pier Dubbel een bier dat je smaakpapillen prikkelt. Het behoort tot de categorie van donkere en rijke bieren. Het is een uitstekende keuze om te combineren met gekruide gerechten, vleesgerechten, pittige en belegen kazen, evenals zoete desserts. Het wordt aanbevolen om dit bier te drinken op een temperatuur van 7 °C en het is verkrijgbaar in een fles van 33 cl.

Of je nu geniet van een ontspannen moment op het terras, een barbecue of tijdens een maaltijd, Grutte Pier Dubbel is een uitstekende metgezel. Dit bovengistende bier van Grutte Pier Brouwerij biedt een rijke en bevredigende smaakbeleving die je niet wilt missen. Proost op het genot van Grutte Pier Dubbel tijdens je favoriete drinkmomenten!

In deze Proeverij(en)
Brouwerij Grutte Pier