Wat Zullen We Drinken?

Grutte Pier Tripel

Deel dit bier:

Omschrijving

Een Fruitige Tripel met Krachtige Tonen

Grutte Pier Tripel is een fruitige tripel gebrouwen door Grutte Pier Brouwerij. Dit speciaalbier wordt gemaakt met een combinatie van drie verschillende granen: gerst, tarwe en haver. Het resultaat is een krachtig bier met veel moutige tonen, een licht zuurtje en bovenal een overvloed aan fruitige smaken. Grutte Pier Tripel is soepel van textuur, maar barst van de kracht.

Met een alcoholpercentage van 7.5% is Grutte Pier Tripel een bier dat je smaakpapillen zal prikkelen. Het behoort tot de categorie van blond en krachtige bieren. Het is een uitstekende keuze om te combineren met vette vis, gekruide gerechten, vleesgerechten, pittige en belegen kazen, evenals zoete desserts. De aanbevolen drinktemperatuur is 8 °C en het bier wordt geleverd in een fles van 33 cl.

Of je nu ontspant op een terras, bij het haardvuur zit, in goed gezelschap bent, een maaltijd hebt of zelfs voor het slapengaan een moment van genot wilt ervaren, Grutte Pier Tripel past perfect bij verschillende drinkmomenten. Laat je verrassen door de fruitige en krachtige tonen van dit bovengistende bier van Grutte Pier Brouwerij. Proost op een smaakvolle en genietbare ervaring!

In deze Proeverij(en)
Brouwerij Grutte Pier