Wat Zullen We Drinken?

Hertog Jan Karakter

Deel dit bier:

Omschrijving

Een Unieke Biersensatie vol Authenticiteit

Hertog Jan Karakter is een bier dat zijn naam eer aandoet. Met zijn unieke smaakprofiel en uitgesproken karakter weet dit speciaalbier zich te onderscheiden. Als je op zoek bent naar een biersensatie die je smaakpapillen prikkelt en je meeneemt op een avontuurlijke reis, dan is Hertog Jan Karakter de perfecte keuze.

Dit bier combineert de rijke traditie en het vakmanschap van Hertog Jan met een eigentijdse twist. Het is gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde moutsoorten en hop, wat resulteert in een complexe en volle smaak. Hertog Jan Karakter heeft een diepe amberkleur die het bier een warme uitstraling geeft en de rijke smaak weerspiegelt.

Met een alcoholpercentage van ongeveer 7,5% is Hertog Jan Karakter een krachtig bier dat de liefhebbers van stevigere bieren zal bekoren. De balans tussen zoete karameltonen en een subtiele bitterheid zorgt voor een harmonieuze smaakbeleving. Dit bier is perfect geschikt om van te genieten op een ontspannen avond of om te delen met vrienden bij speciale gelegenheden.

Hertog Jan Karakter is een uiting van vakmanschap en authenticiteit. Het is een bier dat de ware bierliefhebber zal weten te waarderen. Laat je verrassen door de rijke smaken en het onderscheidende karakter van Hertog Jan Karakter. Dit bier belichaamt de essentie van genieten en brengt een unieke biersensatie naar elke proeverij. Proost op Hertog Jan Karakter, het bier dat je smaakpapillen verwent met zijn authentieke en uitgesproken karakter.

In deze Proeverij(en)
Brouwerij Hertog Jan