Wat Zullen We Drinken?

Hertog Jan Tripel

Deel dit bier:

Omschrijving

Een Belgisch Geïnspireerd Speciaalbier van Uitzonderlijke Kwaliteit

Hertog Jan Tripel is een speciaalbier dat liefhebbers van Belgische bieren zal bekoren. Geïnspireerd door de rijke tradities van Belgisch brouwen, biedt Hertog Jan Tripel een unieke en verfijnde bierervaring. Dit bier van uitzonderlijke kwaliteit wordt gekenmerkt door zijn volle smaak en complexe aroma’s.

Met een alcoholpercentage van ongeveer 8,5% is Hertog Jan Tripel een krachtig bier dat de zintuigen prikkelt. Het heeft een heldere goudgele kleur en een rijke, romige schuimkraag. De smaak is evenwichtig en biedt een combinatie van zoete fruitigheid, subtiele kruidigheid en een licht bittere afdronk.

Hertog Jan Tripel wordt gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde mouten, hopsoorten en speciale gist, wat resulteert in een bier van uitmuntende kwaliteit. Het vakmanschap en de passie van Hertog Jan zijn duidelijk terug te proeven in elke slok van dit heerlijke speciaalbier.

Of je nu een ervaren bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar een bijzonder bier om van te genieten, Hertog Jan Tripel biedt een onvergetelijke smaakervaring. Proef de Belgische invloeden, de complexiteit en het vakmanschap van dit speciale bier en ontdek waarom Hertog Jan Tripel een favoriet is onder bierliefhebbers. Geniet van de karakteristieke smaken van Hertog Jan Tripel en laat je meevoeren naar de rijke wereld van Belgisch geïnspireerde speciaalbieren.

In deze Proeverij(en)
Brouwerij Hertog Jan