Wat Zullen We Drinken?

Paeterke Döbbel

Deel dit bier:

Omschrijving

Paeterke Döbbel is een huisbier dat geïnspireerd is op de huisbieren van verschillende kloosters. Dit bier heeft een bruine kleur en wordt bovengistend gebrouwen. Het kenmerkt zich door een ronde en volle smaak.

Met een alcoholpercentage van 7% vol. biedt Paeterke Döbbel een stevige en smaakvolle ervaring. Het bier heeft een robuust karakter en de bruine kleur geeft het een warme uitstraling.

Wat dit bier extra bijzonder maakt, is het gebruik ervan in de keuken. Paeterke Döbbel wordt namelijk gebruikt in gerechten zoals stoofvlees, saus voor gehaktballen en vormt zelfs de basis voor de Paeterke Bierlikeur. Hierdoor kan je niet alleen van dit bier genieten als drank, maar ook als smaakmaker in culinaire creaties.

Met een inhoud van 33cl, een bitterheid van 24 IBU en een kleur van 65 EBC, heeft Paeterke Döbbel een karakteristiek profiel dat liefhebbers van bruine bieren zal aanspreken. Of je nu wilt ontspannen met een glas bier of je smaakpapillen wilt verwennen met gerechten waarin dit bier is verwerkt, Paeterke Döbbel biedt een veelzijdige en smaakvolle optie.

Brouwerij De Klep