Wat Zullen We Drinken?

Paeterke Quadröppel

Deel dit bier:

Omschrijving

Paeterke Quadröppel is een huisbier dat geïnspireerd is op de zware donkere Trappisten- en abdijbieren. Dit bier heeft een fruitig karakter, een volmondige smaak en een ronde afdronk. Het staat bekend als een bier dat je heerlijk kunt drinken aan de rand van het bed, vandaar de term “Bed-rand-bier”.

Met een inhoud van 33cl, een alcoholpercentage van 11% vol., een bitterheid van 35 IBU en een kleur van 70 EBC, is Paeterke Quadröppel een krachtig en robuust bier dat je smaakpapillen zal verwennen.

De fruitige tonen in dit bier geven het een levendige en verfrissende dimensie. De volmondige smaak zorgt voor een rijke en vlezige sensatie in de mond, terwijl de ronde afdronk het bier een aangename en bevredigende afsluiting geeft.

Paeterke Quadröppel is ook geschikt om in de kelder te bewaren en te laten rijpen. Het bier kan in de loop der jaren nog complexer en rijker worden, waardoor het een perfecte keuze is voor bierliefhebbers die graag experimenteren en geduld hebben.

Geniet van Paeterke Quadröppel in combinatie met een kaasplankje om de verschillende smaaknuances naar voren te brengen en een heerlijke harmonie van smaken te creëren.

Dit bier is een eerbetoon aan de zware donkere Trappisten- en abdijbieren en biedt een buitengewone bierervaring voor degenen die houden van intense en complexe bieren.

Brouwerij De Klep