Wat Zullen We Drinken?

Paeterke Triepel

Deel dit bier:

Omschrijving

Paeterke Triepel is een bier dat is geïnspireerd op de beste Trappisten Tripels. Het bier heeft een fruitig karakter, een droge smaak en een uitgesproken bitterheid. Het is een eerbetoon aan deze bierstijl en werd ooit als eerste bier in deze reeks geïntroduceerd.

Met een inhoud van 33cl, een alcoholpercentage van 9% vol., een bitterheid van 34 IBU en een kleur van 7 EBC, biedt Paeterke Triepel een intense smaakervaring die liefhebbers van Tripel-bieren zullen waarderen.

De fruitige tonen in dit bier zorgen voor een verfrissend en levendig karakter. De droge smaak geeft het bier een licht en dorstlessend gevoel, terwijl de uitgesproken bitterheid zorgt voor een aangename en prikkelende sensatie op de tong.

Paeterke Triepel is gemaakt voor degenen die genieten van complexe en uitdagende bieren. Het is een bier dat je uitnodigt om je smaakpapillen te verkennen en te ontdekken. Of je nu een ervaren bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een bijzondere bierervaring, Paeterke Triepel zal je zeker bekoren.

Brouwerij De Klep