Wat Zullen We Drinken?

Pauwel Kwak

Deel dit bier:

Omschrijving

Pauwel Kwak is een kenmerkend bier van Brouwerij Bosteels, dat bekend staat om zijn amberkleur en karakteristieke smaak. Het bier wordt echter ook erkend vanwege het unieke glas waarin het wordt geserveerd. Het koetsiersglas, dat een lange houten houder heeft, heeft bijgedragen aan de populariteit en herkenbaarheid van Pauwel Kwak.

Brouwerij Bosteels, bekend om zijn vakmanschap, creëert met Pauwel Kwak een krachtige Strong Ale. Met een alcoholpercentage van 8,4% biedt het bier een stevige en rijke smaakervaring. Het is een bierstijl die wordt gekenmerkt door zijn blond en krachtig karakter.

Pauwel Kwak kan worden genoten in verschillende situaties, zoals bij het haardvuur, in goed gezelschap, alleen of bij een boek. Het is een veelzijdig bier dat ook uitstekend samengaat met diverse gerechten, zoals vette vis, gekruide gerechten, vleesgerechten, pittige en belegen kazen, en zoete desserts.

Met zijn bovengistende gisting en een aanbevolen drinktemperatuur van 8 °C, biedt Pauwel Kwak een unieke en smaakvolle ervaring voor liefhebbers van bier. Het is een bier dat zowel visueel als qua smaak indruk maakt, en een aanwinst is voor de biercollectie van elke liefhebber.

In deze Proeverij(en)
Brouwerij Bosteels