Wat Zullen We Drinken?

’t Roesje Quadrupel

Deel dit bier:

Omschrijving

’t Roesje Quadrupel is een bier dat staat voor een maximale bierbeleving. Met een krachtig alcoholpercentage van 9,5% en een eigenzinnig karakter biedt dit bier een smaakvolle ervaring die je niet snel zult vergeten.

Bij het proeven van ’t Roesje Quadrupel word je meegenomen op een smaakavontuur. Het bier heeft een volle body en een complex smaakprofiel. Je kunt tonen van gedroogd fruit, karamel, kruiden en een lichte bitterheid ontdekken. Elke slok onthult nieuwe lagen van smaak, waardoor het bier steeds interessanter wordt naarmate je ervan geniet.

Wat deze quadrupel echt bijzonder maakt, is de heerlijke afdronk. De smaken blijven lang hangen, waardoor je nog lang kunt nagenieten van deze bierbeleving. Het is een bier dat perfect past bij momenten waarop je wilt ontspannen en de tijd wilt nemen om te genieten van een bijzonder bier.

’t Roesje Quadrupel is een uitnodiging om je smaakpapillen te prikkelen en te genieten van een eigenzinnig en smaakvol bier. Het is een must-try voor liefhebbers van krachtige en complexe bieren die op zoek zijn naar een bierbeleving met karakter.

Brouwerij 't Roesje