Wat Zullen We Drinken?

Val Dieu Grand Cru

Deel dit bier:

Omschrijving

Val Dieu Grand Cru, gebrouwen door Bierbrouwerij Abbaye du Val-Dieu, is het vlaggenschip van de brouwerij en een echte parel in hun collectie. Met een krachtig alcoholpercentage van 10,5% behoort deze bier tot de zwaargewichten. Het bier heeft een zoete basis, maar blinkt vooral uit in zijn fruitige karakter. De smaak is complex en wordt gekenmerkt door een volle en ronde body.

Val Dieu Grand Cru valt onder de categorie Donker en Rijk en wordt met trots gepresenteerd als een authentiek abdijbier. Het bier is een uitstekende keuze om te combineren met gekruide gerechten, vleesgerechten, pittige en belegen kazen, en zoete desserts. Het wordt aanbevolen om dit bier te serveren op een temperatuur van ongeveer 10 °C, zodat de smaken optimaal tot hun recht komen.

Geniet van dit bijzondere bier tijdens gezellige momenten bij het haardvuur, als aanvulling op een heerlijke maaltijd, of als afsluiting van de dag voor het slapengaan. Met Val Dieu Grand Cru ervaar je de rijke traditie en vakmanschap van Abbaye du Val-Dieu in een glas

Abdij Brouwerij Val-Dieu