Wat Zullen We Drinken?

Val Dieu Triple

Deel dit bier:

Omschrijving

Val Dieu Triple is een karaktervolle Tripel met een alcoholpercentage van 9,0%. Deze blonde en krachtige Tripel is gebrouwen door Bierbrouwerij Abbaye du Val-Dieu. Het bier ondergaat een langdurig vergistingsproces, waardoor het zijn complexe smaakprofiel ontwikkelt. 

Bij het proeven van Val Dieu Triple worden je zintuigen verwend met een scala aan fruitige aroma’s, vergezeld van een vleugje kruidigheid. De smaak is vol en evenwichtig, met een verfijnde zoetheid die afkomstig is van de alcohol. 

Dit bier is perfect geschikt om te genieten aan tafel. Het gaat uitstekend samen met vette visgerechten, gekruide gerechten en diverse vleesgerechten. Val Dieu Triple komt het best tot zijn recht wanneer het geserveerd wordt op een temperatuur van 8 °C. 

Of je nu bij een haardvuur zit, in goed gezelschap verkeert of jezelf wilt verwennen voor het slapengaan, deze Tripel biedt een smaakvolle ervaring die je zeker niet wilt missen. Het bier wordt gebrouwen volgens het bovengistende fermentatieproces, wat bijdraagt aan de rijke en complexe smaakbeleving van Val Dieu Triple.

Abdij Brouwerij Val-Dieu