Wat Zullen We Drinken?

100 Watt Brewery

Deel deze brouwerij:

Omschrijving

100 Watt Brewery is een brouwerij die sprankelt van enthousiasme en liefde voor bier. Sinds april 2020 siert de naam 100 Watt Brewery de etiketten, een ware erevermelding voor dit gepassioneerde team van brouwers en bierliefhebbers. Het assortiment is een verbluffende ode aan biercultuur variërend van tijdloze Belgische stijlen tot diepzwarte stouts. Passie voor hop staat centraal, en dat bewijst de onbetwiste trots van de brouwerij: ‘Orchestra of Angels’, een NEIPA die de zintuigen betovert.

De seizoenen van ons prachtige land dienen als inspiratiebron voor de creatie van deze doordachte bieren, gebrouwen met gevoel en toewijding. Voor wie avontuur zoekt, zijn er de Limited Editions. Hier laat het team haar creativiteit de vrije loop en ontstaan er unieke brouwsels die getuigen van lef en karakter. Geen liefhebber van overdreven bitterheid? Geen probleem, wij brouwen naar jouw smaak. Verlangend naar een ontsnapping aan de overdreven zoetigheden? Dan wenden we ons tot de fijnere patissier voor een perfecte pairing.

Bij 100 Watt Brewery vind je echte smaken, puur en onvervalst. Alleen 100% natuurlijke ingrediënten vinden hun weg naar onze ketels. Het Reinheitsgebot, ooit een vastomlijnd concept, wordt hier met respect behandeld. Een goed gebrouwen Vienna Lager is het bewijs van tijdloze klasse.

Bieren van 100 Watt Brewery