Wat Zullen We Drinken?

Breugem Bier

Deel deze brouwerij:

Omschrijving

Breugem Bier is een sociale onderneming met als streven een arbeidsmarkt te creëren waar werk voor iedereen toegankelijk is, ook voor zij die elders moeilijk een baan vinden. In Nederland zijn naar schatting 1.5 miljoen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, om diverse redenen. Breugem Bier gelooft in het belang van waardige werkplekken voor iedereen die wil werken.

De kernwaarden van deze sociale onderneming zijn toegankelijkheid, inclusiviteit en kwaliteit. Het proeflokaal aan de Hemweg 2 in Amsterdam staat open voor iedereen, met als doel een gastvrije omgeving te bieden waarin iedereen zich thuis voelt. Ongeacht achtergrond, kenmerken of overtuiging, streven zij naar een veilige en inspirerende werkplek waar de focus ligt op individuele talenten.

De onderneming hecht grote waarde aan de kwaliteit van zowel hun bieren als de begeleiding van hun medewerkers. In het brouwproces en in de begeleiding van personeel zijn geduld en oprechte aandacht van essentieel belang. Breugem Bier streeft ernaar een bron van inspiratie te zijn voor andere ondernemingen, door te laten zien hoe kwaliteit en inclusiviteit hand in hand kunnen gaan. Het Breugem Manifest benadrukt het belang van verbinding en openheid als sleutels tot een vervullend en verrijkend leven.