Wat Zullen We Drinken?

Brouwerij Frankenheim

Deel deze brouwerij:

Omschrijving

Brouwerij Frankenheim is een gerenommeerde brouwerij met een rijke geschiedenis en een passie voor het brouwen van hoogwaardige bieren. Opgericht in Düsseldorf, Duitsland, heeft de brouwerij een lange traditie van vakmanschap en kwaliteit die teruggaat tot 1873.

Frankenheim staat vooral bekend om zijn Altbier, een traditioneel bier dat wordt gebrouwen volgens het Duitse Reinheitsgebot en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Het Altbier van Frankenheim is geliefd om zijn unieke smaak en karakteristieke kleur.

De brouwerij hecht veel waarde aan de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Zo wordt er gebruik gemaakt van fijne hopvariëteiten uit de Hallertau-regio, zorgvuldig geselecteerde moutsoorten en een speciale bovengist die het bier zijn kenmerkende smaakprofiel geeft.

Met een toewijding aan vakmanschap en een streven naar perfectie, streeft brouwerij Frankenheim ernaar om bieren van topkwaliteit te produceren die voldoen aan de hoogste normen. Het resultaat is een assortiment bieren dat zowel liefhebbers als kenners weet te bekoren.

Of je nu een Altbier-liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een brouwerij met een rijke geschiedenis en een focus op kwaliteit, Frankenheim is een naam die je niet mag missen. Ontdek de unieke smaak en het vakmanschap van brouwerij Frankenheim en proost op een bierervaring die je zeker niet teleur zal stellen.

Bieren van Brouwerij Frankenheim