Wat Zullen We Drinken?

Brouwerij Leffe

Deel deze brouwerij:

Omschrijving

Brouwerij Leffe is een bekende brouwerij die zijn oorsprong vindt in België. De brouwerij heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1240, toen de abdij van Leffe werd gesticht. Gedurende vele eeuwen werd er binnen de abdij bier gebrouwen door de monniken. 

Tegenwoordig wordt het merk Leffe wereldwijd erkend en genoten. Het staat bekend om zijn vakmanschap en traditie in het brouwen van kwaliteitsbieren. Leffe biedt een breed scala aan bieren, variërend van blond tot donker, met elk hun eigen unieke smaakprofiel en karakter. 

De brouwerij heeft een passie voor het behoud van de authenticiteit en de hoge kwaliteit van zijn bieren. Ze maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en volgen traditionele brouwprocessen om de smaak en het karakter van hun bieren te waarborgen. 

Met een bezoek aan Brouwerij Leffe krijgen bezoekers de kans om meer te leren over de rijke geschiedenis van het merk en het brouwproces achter hun geliefde bieren. Het is een bestemming voor bierliefhebbers die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van de tradities en het vakmanschap van Belgisch bier.

Bieren van Brouwerij Leffe