Ingrediënten 📃:
- Bladerdeeg
- Spinazie uit de diepvries of vers
- Feta
Benodigdheden:
- Hakmolen
- Airfryer of oven 🔥
Instructies 📃:
- Laat het bladerdeeg ontdooien
- Doe de spinazie met de feta samen in de hakmolen
- Verdeel de spinazie en feta spread over het bladerdeeg
- Rol het bladerdeeg op en snij deze in plakjes van ongeveer 1cm 🔪
- Verwarm de airfyer of oven voor op 200graden. Leg de plakjes plat er in en bak ze in 8 minuten goudbruin.Geniet van je bladerdeeghapjes en bierkeuze!😋🍺
Bij bladerdeeghapjes met spinazie en feta zou je kunnen overwegen om de volgende bieren 🍺🍺🍺 te proberen:
- Witbier: Een verfrissend witbier met citrusachtige en kruidige tonen kan goed passen bij de lichte, hartige smaken van spinazie en feta.
- IPA (India Pale Ale): Een IPA met een uitgesproken hopkarakter en fruitige aroma’s kan de hartige smaken goed aanvullen en zorgen voor een interessante smaakcombinatie.
- Saison: Een saison is een Belgische bierstijl met fruitige en kruidige tonen. Dit kan mooi harmoniëren met de smaak van spinazie en feta.